Marin Bašić
Brand dizajner

Marin je stručnjak  sa 15-ogodišnjim iskustvom u području brandinga. Karijeru je gradio kroz rad u svjetski poznatim kompanijama, najprije u grupaciji Coca-Cola a nakon toga u grupaciji luksuznih hotela Jumeirah group u Dubaiu.

Proaktivan i renomiran u svojoj branši, prije 10 godina otvara vlastiti branding i dizajn studio, branding.hr
Bavi se imenovanjem i razvojem brandova i proizvoda. Bilo da radi na kampanji, proizvodu ili ideji za novi logo, u potpunosti je posvećen i fokusiran. Surađuje sa startupima te malim i srednje velikim tvrtkama diljem svijeta.

Cijenjen je zbog bezrezervne podrške koju pruža klijentima u vidu savjeta mimo samog projekta jer razumije da su iza svakog projekta ljudi. Širok spektar vještina u kreativnom i poslovnom smislu ne bi bio dovoljan da Marin ne posjeduje i najbitnije kvalitete: odgovoran je, odlučan, visoko motiviran i uvijek ukorak sa najnovijim trendovima.

Linkedin
Dejan Karin

UX dizajner

Dejan je diplomirao dizajn informacijskih tehnologija na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, te digitalni dizajn i tehnologiju na Institutu za tehnologiju u Dublinu.

Njegov pristup dizajnu korisničkog iskustva nazivamo holističkim. Najveće prednosti Dejanovog načina rada su analitično istraživanje korisnika, način dizajniranja interakcija i testiranje upotrebljivosti iskustava.

Trenutno je student magisterija dizajna korisničkog iskustva na Institutu umjetnosti, dizajna i tehnologije Dún Laoghaire, u Irskoj.

Linkedin