Slogan

Kreiranje slogana – marketinške krilatice tvrtke, proizvoda, kampanje, brenda

Kreiranje slogana – marketinške krilatice tvrtke, proizvoda, kampanje, brenda
Slogan je engleski naziv za frazu, moto, parolu ili krilaticu koja je kratka, upečatljiva, pamtljiva, rado se ponavlja i prenosi željenu poruku.

 

Ako u jednoj ili nekoliko riječi možemo na zanimljiv način predstaviti srž i prenijeti željenu poruku brenda, na putu smo kreiranja dobrog slogana. Često brendovi svojim sloganima generički, nepamtljivo i nedovoljno relevantno govore o sebi kako su najbolji, savršeni, posebni na ovaj ili onaj način. Nisu autentični, njihova poruka nije istinita, to su slogani koji dođu i odu, koji se ne pamte i ne ostavljaju trag.

 

Kreiranje slogana djeluje lagano no zapravo je jedan od zahtjevnijih zadataka brandiranja. Proces kreiranja slogana podrazumijeva istraživanje tržišta i konkurencije, definiranje ciljeva komunikacije, brainstorming široke liste mogućih opcija, odabir skraćene liste, testiranje, odabir finalnog rješenja i zaštita istog.

Uključeno u uslugu:

set od 5 do maksimalno 10 različitih prijedloga slogana

Isporuka osmišljenih prijedloga u roku od 10 dana od uplate avansnog iznosa i ispunjavanja projektnog upitnika

Što nam je potrebno s Vaše strane:

Kontakirajte nas i ukratko opišite projekt na kojem želite da radimo.

Ispunite projektni upitnik koji ćemo poslati zajedno s ponudom, a u kojem ćete nas informirati o Vašoj poslovanju/brendu te o poruci koju želite poslati svojim kupcima i partnerima. Ako nam je potrebno dodatno pojašnjenje na određena pitanja, još ćemo Vam se javiti naknadno.

Uplatite 50% iznosa prije početka kreativnog procesa, a 50% po završetku projekta.

Često postavljena pitanja

Što ako usred procesa odlučim odustati ili ako mi se niti jedna prijedlog slogana ne svidi?

Ako odustanete usred procesa, onda ne morate uplatiti drugih 50% dogovorene cijene, ali nemate pravo na povrat prve polovice iznosa.

Ako Vam se prijedlozi ne svide, u praksi najčešće osmislimo i drugi set prijedloga slogana (ali se na to službeno ne obvezujemo).

Zašto da odaberem baš vas?

Imamo dugogodišnje iskustvo rada u i sa korporacijama, brendovima i poduzetnicima tijekom kojeg smo skupili mnoga vrijedna iskustva i stekli važne uvide u funkcioniranje poslovnog svijeta, osobito u području marketinga i vizualnog i verbalnog identiteta. Osim toga, ponosimo se i kreativnošću i talentom koji uspješno prepoznaje potrebe i želje tržišta. Profesionalni smo i u ophođenju s našim klijentima te nećete morati dugo čekati na naš odgovor! Smatramo da nas sve ovo čini i više nego kompetentnima, a to nam potvrđuje i cijeli niz zadovoljnih klijenata i uspješnih suradnji.

Želim da mi osmislite slogan. Koji su sljedeći koraci?

Nakon što nas kontaktirate, mi ćemo Vam u kratkom roku poslati ponudu i projektni upitnik. Ako prihvatite ponudu, uplaćujete 50% iznosa i popunjavate navedeni upitnik. Mi detaljno prolazimo kroz Vaš upitnik kako bismo saznali što Vam treba, a zatim Vas, po potrebi, dodatno kontaktiramo ako nam treba više detalja. U roku od 10 dana od uplate, isporučujemo Vam popis prijedloga slogana te Vi odabirete najprikladniji i uplaćujete ostatak iznosa iz ponude.

Da li ime osmišljeno za lokalno tržište može biti prikladno i za međunarodno?

Neće svako ime biti jednako uspješno i na lokalnoj i na međunarodnoj razini, stoga je pri kreiranju imena pametno uzeti u obzir ambicije prema međunarodnom poslovanju. Kulturne razlike stvaraju različita tržišta na kojima se različite stvari smatraju prihvatljivima i privlačnima.

Mogu li dobiti povrat novca?

Za uplaćenih 50% iznosa ne vršimo povrat. Svakako ćemo svoj posao vrijedno obaviti i znamo kako osmisliti dobar slogan, samo nam morate vjerovati.

Garantirate li da se sva predložena imena mogu pravno zaštititi?

Svakako provjeravamo da li su prijedlozi slogana već registrirani u istoj industriji unutar Republike Hrvatske, ali ne možemo garantirati da će ih sud ili Državni zavod za intelektualno vlasništvo doista i prihvatiti.

Postaju li svi prijedlozi slogana s popisa moje vlasništvo?

Ukoliko se u samom početku ne dogovorimo drugačije, dobivate pravo na korištenje samo jednog (1) slogana – onog koje ste odabrali.

2900 kn

set od 5-10 prijedloga slogana

Isporučeno unutar 10 dana